Velkommen til Mansa`s kager...

-eller i hvertfald et forsøg på det. Sussie er mit navn, alderen siger 37 år. Jeg er for et par uger siden blevet bidt af en gal kage ( en desværre nu stoppet kollega, fik sat sit præg) og de oplevelser vil jeg naturligvis gerne dele med alle jer. Jeg har allerede nu brugt ALT for mange penge på indkøb af div. redskaber, råvarer, kagefade osv. Men det er altså bare svært ikke at købe lidt af dit og lidt af dat, når man står og ser på alle de spændende sager der findes. Og jo flere redskaber/værktøjer, jo flere muligheder i kagernes univers mht. opbygning/dekoration af disse. Pt. er de omtalte opskrifter lånt fra nogle af kageportalens medlemmer - tak for det.

lørdag den 8. august 2009

Hjertekage.






























Mit allerførste forsøg i dette herlige univers.

Kagen består af:
Hjemmebagt vaniliekage der er skåret igennem, fyld af skildpaddecreme kogt op med fløde, derefter overtrukket med appelsin-smørcreme og tilslut belagt med fondant/pynt.
Farverne hører absolut ikke til mine fortrukne, men det var hvad "kageskabet" lige bød på i min spæde opstart.

Og stolt var jeg da resultatet skulle vises frem :-))

Den smagte ganske udemærket, men blev for sød med kun skildpaddecreme i.
Samt var fondanten lige en anelse for tyk, hvilket heller ikke var til smagens fordel.

Men øvelse gør forhåbentlig mester ?




Ingen kommentarer:

Send en kommentar